Omgeving

In de omgeving van FarmGlamping de Scheurwei is genoeg te doen en te beleven. Ook hebben wij afspraken gemaakt met de ondernemers uit de regio, waardoor wij soms een leuke korting of speciaal arrangement aan onze gasten kunnen bieden.

 

Achterhoek.nl

Op Achterhoek.nl staan legio wandel- en fietsroutes in de hele Achterhoek. Ook vind je hier de leukste restaurants en uitstapjes in de regio. Zeker een bezoekje waard ter voorbereiding op je verblijf in de Achterhoek!

Zwembad Steenderen

Even afkoelen tijdens een warme zomerdag? Op een steenworp afstand ligt het zwembad in Steenderen. Met 27 graden het warmste buitenzwembad van Gelderland. Er is een peuterbad en een grote zonneweide met allerlei attributen om je een dag te vermaken.

Op dit moment is het zwembad enkel toegankelijk voor abonnementshouders in verband met het coronavirus.

Arrangementen en Activiteiten

Kijk ook eens op onze arrangementen pagina. Hier hebben wij arrangementen samengesteld met andere ondernemers uit de regio. Huur bijvoorbeeld een Eendje bij Duckstoer, of maak een mooie wandeling met aansluitend een barbecue! Kijk daarnaast op onze activiteiten pagina voor al het leuks dat op de camping plaatsvindt.