Faciliteiten

Receptie/winkel

De receptie bevindt zich in de winkel. Hier kun je ’s ochtends terecht voor een heerlijk ontbijtje met verse broodjes, een kopje koffie of een verse jus. Daarnaast verkopen we hier ook ons eigen vlees en enkele streekproducten. Ook kun je hier hout kopen voor je vuurkorf bij de tent en een lekker koud biertje met borrelhapjes!

Boomgaard

De boomgaard is onze centrale plek, waar je bij het kampvuur kan genieten van een drankje en bijzondere ontmoetingen plaatsvinden. Ook zullen hier onze activiteiten plaatsvinden die in het teken staan van muziek, lekker eten en vooral heel veel gezelligheid!

Sanitair en afwasplaats

FarmGlamping de Scheurwei is opgezet volgens het pop-up principe. Dit betekent dat er nog geen vast sanitairgebouw is. Wij maken gebruik van douche- en toiletunits die gesitueerd zijn achter de boomgaard. Hier is ook de afwasplaats, waar je eventueel eigen meegebracht servies kunt afwassen. Echter hoef je niet je eigen borden, bestek en glazen mee te nemen, want wij hebben dit allemaal te leen in de winkel! Zet het na gebruik terug in de krat en wij wassen het voor je af.

Activiteiten

Op de camping worden verschillende activiteiten georganiseerd. Van Spare-rib avond tot ballonvaart en van rijden in een Eendje tot een privé chef-kok voor je tent. Bij aankomst ontvang je een overzicht van de activiteiten die tijdens jouw verblijf plaatsvinden. Kijk vast op onze activiteiten pagina voor een greep uit ons programma!