Reserveren

Veelgestelde vragen

Hoe laat kan ik inchecken op de aankomstdag?

Je bent vanaf 15.00 uur van harte welkom bij ons. Mocht je onverhoopt niemand aantreffen bij de receptie/winkel, bel dan even naar 06-20131558. Laat het ons ook even weten als je na 18.00 uur arriveert, wij zorgen dat er dan iemand aanwezig is om je welkom te heten!

Is er een mogelijkheid om zelf te koken op de camping?

Er is geen gezamenlijke keuken, wel beschikt iedere tent over een vuurkorf met een rooster, zodat je zelf je vlees kunt grillen. In de winkel is hout verkrijgbaar en kun je borden, bestek en glazen lenen die wij na gebruik voor je afwassen! Daarnaast organiseren wij verschillende activiteiten waarbij je avondmaaltijd inbegrepen zit en zijn er tal van horecagelegenheden in de omgeving waar je gezellig kunt eten.

Welke maatregelen hebben jullie genomen in verband met het coronavirus?

Helaas hebben we nog altijd te maken met de corona pandemie. Gelukkig hebben wij voldoende ruimte op de camping, zodat iedereen op een veilige manier bij ons kan verblijven! Het sanitair wordt regelmatig schoon gemaakt en er is desinfectiezeep beschikbaar bij de wasbakken. In de binnenruimtes zijn mondkapjes nationaal verplicht, dat betekent dat je bij ons in de receptie/winkel ook verplicht bent een mondkapje te dragen.

Kan ik mijn reservering annuleren als iemand binnen het reisgezelschap besmet blijkt te zijn met corona?

Voor de annuleringsvoorwaarden verwijzen wij je graag naar onze algemene voorwaarden. Mocht er iemand besmet blijken te zijn met corona, of wanneer je in aanraking bent geweest met een besmet persoon en in quarantaine moet, kijken wij graag samen met je naar een oplossing. In dit geval kunnen wij je reservering verplaatsen naar een andere periode. Wil je toch annuleren, dan dien je contact op te nemen met je reisverzekering voor een eventuele vergoeding.

Mag ik bezoek ontvangen op de camping?

Jouw bezoekers zijn van harte welkom! Laat het wel even aan ons weten van tevoren, meld dit even bij de receptie.

Mag ik een huisdier meenemen naar de camping?

Huisdieren zijn bij ons niet toegestaan.

Hou oud moet ik zijn om te mogen verblijven op de camping?

De minimale leeftijd van de hoofdboeker is 18 jaar.