Activiteiten

Duckstoer

Een dagje door de Achterhoek in een “lelijke” eend?

Geert en Dieuwke van Duckstoer uit Toldijk bieden hun prachtig gerestaureerde voertuigen aan voor verhuur en leveren ze op dinsdag voorzien van prachtige routes bij ons op de boerderij zodat je bijna vanuit de tent in de eend kan rollen…. Buiten de dinsdagen zijn ze uiteraard ook beschikbaar, maar boeken van tevoren, om teleurstelling te voorkomen is wel aan te raden.

Ga naar de website voor meer informatie.

Coert Cuisine

Een privé chef-kok voor je tent? Buurman Coert Boschloo zag zijn carrière als chef als sneeuw voor de zon verdwijnen als gevolg van de Corona pandemie. Maar de ondernemer in Coert werd wakker en hij startte Coert Cuisine. Een topkok thuis als alternatief voor een avondje culinair genieten. Maar als dat thuis kan, kan dat ook op de camping! Jij hoeft niets te doen, Coert regelt alles! Van wijn tot brood, van amuse tot dessert. Samen met Coert bieden wij de mogelijkheid om een diner op sterrenniveau ter plekke voor je tent te laten bereiden. Ook willen we kookworkshops onder leiding van Coert laten plaatsvinden op ons terras. Hou hiervoor onze social media, of de aankondigingen in de winkel in de gaten. Weet jij nu al dat je dit geweldig lijkt? Boek dan nu alvast jouw chef via de website van Coert.

 

Fietsverhuur

Lekker fietsen in de Achterhoek?

Mark Fokkink runt zijn bedrijf in tweewielers vanuit Ruurlo en biedt de mogelijkheid om de gehuurde fietsen of E-bikes al klaar te hebben staan bij ons als je aankomt. Ter plekke nog beslissen of je wilt gaan fietsen? Dat kan ook, maar dan ben je afhankelijk van beschikbaarheid. Voor tarieven, info en reserveren bezoek dan de website.

Ballonvaart

Opstijgen in een luchtballon vanaf de camping? Dat kan! In samenwerking met Schiphorst Ballonvaarten is het mogelijk om een privé-vlucht (2 personen) te boeken en te vertrekken vanuit het weiland naast de camping. Maar ook als je met je campingburen, of met de halve camping omhoog wilt is dat mogelijk. Voor tarieven en beschikbaarheid kun je contact opnemen met Schiphorst Ballonvaarten via het contactformulier.

Let op! Deze activiteit is extreem weersgevoelig en het kan daardoor voorkomen dat jullie vlucht uitgesteld moet worden. De mensen van Schiphorst kunnen je hier alles over vertellen.