Arrangementen

Vleesboerderij Garritsen en Duckstoer

Er is een compleet arrangement samengesteld met het Toldijkse bedrijf Duckstoer. Geert van Asselt en Dieuwke Rietberg verhuren hun prachtig gerestaureerde oldtimers aan u om u deelgenoot te maken van hun passie, de citroen eend.

U wordt ontvangen op de vleesboerderij. Daar start u eerst met een kop koffie of thee en iets lekkers erbij. Vervolgens krijgt u uitleg over de auto’s en daarna start u de auto’s en kunt u vertrekken naar een locatie naar keuze. U kunt ook gebruik maken van de aangeboden routes van Duckstoer of vraag ons naar interessante locaties in de regio.

Na afloop van een middag toeren kunt u bij ons op het erf genieten van een barbecue met vrije drankjes. Indien u vanuit deze locatie verder wilt met een taxi is het mogelijk uw auto’s te laten staan. De kosten voor dit arrangement is 60 euro incl. BTW per persoon (minimaal 8 personen De start- en eindtijd gaan in overleg.

Barbequen op het boerenerf!


Heerlijk een middag of avondje uit eten, op de plek waar het geproduceerd wordt. Zeer geschikt voor bijvoorbeeld buurt en familie bijeenkomsten of voor sportverenigingen. Diverse arrangementen zijn mogelijk in combinatie met andere activiteiten. 

Wanneer u besluit zelf iets te organiseren voor de aanvang van de BBQ kunnen wij u altijd van dienst zijn met advies, bijvoorbeeld:
– Een bezoek aan IJsboerderij de Steenoven met ijsmakerij in Hummelo.
– Oorlogsmuseum Hengelo.
– Hanzestad Doesburg.
– Hanzestad Zutphen met Walburgkerk.
– Planetarium van fam. Olthof in Toldijk.
– Forellenvissen bij fam. Breukink in Rha.
– De Cactusoase in Ruurlo.

Of één van de vele andere prachtige plekken en bezienswaardigheden die de Achterhoek u te bieden heeft.

 

 

Vleesboerderij Garritsen en @VANture

Hoe gaaf is het om zelf met de Volkswagen T1 bus van @VANture door de Achterhoek te toeren. De bus staat voor jullie klaar bij Vleesboerderij Garritsen. Jullie starten na een kop koffie of thee vanaf de Scheurweide met de bus langs de mooiste plekjes van de gemeentes Bronckhorst, Doesburg en Berkelland. De hippe Volkswagenbus uit de jaren ’60 staat symbool voor vrijheid, cult en eenvoud. Deze bus tovert bij iedereen een lach op het gezicht. In welk voertuig ben je nou ‘King of the road’ met 60 km/u? We hebben een mooie route voorbereidt, maar de echte hippie laat zich natuurlijk niet leiden door een routeboek en gaat zelf op verkenning. U eindigt weer bij de Scheurweide waar u op het boerenerf kunt genieten van een BBQ met vrije drankjes. Informeer naar de kosten van dit arrangement.
 (Op basis van 8 deelnemers kost het arrangement 62,50 euro per persoon incl btw, excl brandstof)

 

 

Wandel, Fiets- en/of tandemtochten met aansluitend BBQ.

Fiets en/of tandemtochten zijn ook mogelijk i.p.v de huifkar. We hebben diverse fietsroutes voor u klaarliggen van 15 tot 25 km. Uiteraard door de buitengebieden van Steenderen, Bronkhorst, Drempt, Hoog-Keppel en Brummen. Fietsen en tandems zijn in overleg ook te huur. Ook na aflloop van de rit aansluitend BBQ op het erf.

Struinroute: Dicht bij de boerderij ligt een zogenaamde struinroute, die is uitgezet door het “Steenderense landschap”. Al wandelend kunt u van de natuur genieten over haast onbelopen paden. Hierbij wordt wel geschikt schoeisel aanbevolen, vooral in natte periodes. Als u terugkomt op de boerderij heeft het eten u nog nooit zo lekker gesmaakt.

 

 

 

 

 

 

Meer weten?

Neem contact op