Vlees

Ons vlees

Wij verkopen in onze boerderijwinkel diepgevroren rundvlees & varkensvlees rechtstreeks van eigen boerderij. Onze varkens krijgen tijdens hun verblijf bij ons geen druppel antibiotica of andere medicatie toegediend en hebben voldoende ruimte om aan een beter-leven 3-ster norm te kunnen voldoen. Naast de verkoop van 2-persoons geportioneerd vlees kunt u natuurlijk zelf uw gewenste hoeveelheid samenstellen. Onze prijslijst van de boerderijwinkel vindt u hier: Prijslijst Winkel

Daarnaast hebben wij (op bestelling) ook specialiteiten voor u beschikbaar. Denk hierbij aan een Sarah of Abraham van vlees, kerstpakketten en gourmetschalen. Daarnaast hebben we in de zomermaanden altijd een ruime hoeveelheid barbeque-vlees op voorraad.

Diverse worstsoorten, rollades, varkenshaasjes, tartaar, balkenbrij, gekookte ham en verschillende soorten salades zijn los leverbaar.

.

 

 

Sara en Abraham van vlees

Sara’s en Abrahams van vlees worden door ons op vakkundige wijze gemaakt. Een graag gezien cadeau bij de viering van dit jubileum. Wij maken binnen uw budget een leuk cadeau voor de jubilaris. Bezorging op een feestlocatie is natuurlijk ook mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

 

Kerstpakketten

Kerstpakketten worden door ons verzorgd in uw opdracht vanaf 10 euro. Voor bedrijven en instellingen is het steeds moeilijker om een passend kerstpakket voor haar medewerkers te vinden. Wij willen u hiermee graag van dienst dienst zijn en een passende oplossing vinden.

Streekproducten

Wij laten van onze eigen veestapel streekproducten maken, zoals nâgelholt, zure zult en balkenbrij. Deze producten zijn goed in een houdbaar kerstpakket te integreren en bovendien erg lekker. Speciaal voor de feestdagen, kunnen wij pakketten met diverse streekeigen producten of allerlei vleespakketten voor u samenstellen.

Bijvoorbeeld;

  • Varkens- of runderrollade in geschenkverpakking, vanaf € 10,-
  • Beenham in geschenkverpakking, vanaf € 12,-
  • Gourmetschalen, vanaf € 6,- p.p.
  • Kerstpakketten met diverse soorten vlees en streekproducten, in prijs variërend van € 15,- tot € 50,- behoren ook tot de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem contact op