Partykar

Onze partykar

Doe eens wat anders! Sfeervol, lekker en gemakkelijk bakken en braden met de Partykar.U kunt bij ons de “De Party-Kar” huren, dit is een kar achter de auto, die in enkele minuten kan worden opengeklapt. Het wordt dan een grote gezellige parasol met daaronder een koekenpan met een capaciteit van 15 tot 75 personen (doorsnede ruim 1 meter). Naast de grote pan bevat De Party-Kar een kleine braadslede, koelkastjes, een uitklaptafel, etc. Omdat alle ingrediënten aan boord zijn (borden, bestek, glazen, sausjes, braadolie, gas, etc.) bent u razendsnel aan het bakken op de door u gekozen locatie.

U vult op een bestellijst in wat u wenst aan te treffen in de koelkast als u De Party-Kar bij ons afhaalt. (Deze bestellijst vindt u onderaan de pagina). De Party-Kar kan in enkele minuten worden omgebouwd tot een complete barbecue met alle accessoires en ingrediënten. De Party-Kar is geschikt voor barbecue gelegenheden tot ca. 75 personen!

Na het uitklappen van De Party-Kar verschijnen naast de grote koekenpan en de braadslede ook twee koelkasten, een uitklap-tafel en aan beide zijden een lade met benodigdheden.

Extra mogelijkheden:

  • Opgemaakte salades
  • Sfeerverlichting
  • Biertafels en banken
  • extra BBQ’s

Hoe te bestellen?

Download de bestellijst hier: Prijslijst Partykar

werkt het ook alweer?

Instructie Partykar

 

Meer weten?

Neem contact op